Sunday, May 29, 2011

Nak tengok wayang lagi boleh ?

Assalamualaikum , hai , Boleh tak cerita best kat movie keluar time saya banyak duit , wah wah habis lar duit saya camnie , kata nak buka taska , angan angan biar lar menjadi ,sedih lar camnie , tukar ke topik untuk kali , nak tengok wayang lagi boleh ? sebulan berapa kali nak tengok cerita , suka suka nya sebab kawan kita belanja tengok movie kung fu panda cerita tuh serius awesome , tak rugi pun tengok , macam macam pengajaran kita boleh dapat , sekali sekala belajar lar dari apa yang kita tonton tuh , dah macam cikgu pulak nie , sekali sekala apa salahnya

Cuba tengok haikal , budget cumil lar tuh , tak tak makngah lar cumil , tak haikal lar



Mimik muka yang tak sabar nak tengok panda , tuh pasal mata dah macam panda





ok bai , kalau rindu tak payah ingat aku , aku rindu kau , malu lar

2 comments:

  1. salam

    Nak menang tiket wayang dan headset? jom join contest ini.
    dan nak menang sesuatu? jom teka percutian saya.
    NAK MENANG IPAD2? KLIK SINI

    ReplyDelete